10397
23:26 1.042020

Профільна комісія обласної ради погодила внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік

Політика 3585

За участі очільника облради Михайла Рівіса відбулося розширене засідання постійної  депутатської комісії з питань бюджету, яку очолює Василь Кошеля.

Участь у її роботі також взяли голови постійних комісії облради з питань: охорони здоров’я та законності, правопорядку, майна та приватизації, регламенту відповідно Роман Шніцер та Віктор Русин, представники депутатських фракцій та профільної комісії – Олександр Ледида, Мирослав Білецький, Василь Губаль,  а також директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар, директор департаменту охорони здоров’я ОДА Єлизавета Біров.

Серед іншого на засіданні розглянуто  пропозиції щодо внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік. Зокрема, йдеться про збільшення обсягу доходів обласного бюджету у сумі 1758049,00 грн.

Таким чином, відповідно до попередніх узгоджень депутатів профільних комісій і рішень минулої позачергової сесії обласної ради, пропонується дані кошти  головному розпоряднику коштів – департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації на виконання заходів Програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Закарпатської області на 2020 – 2021 роки.

Так, 58 049,00 грн спрямовано на поточний ремонт пункту постійного базування швидкої меддопомоги в с. Липча Хустського району Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Закарпатської обласної ради.  А 1 700 000,00 грн – на придбання медичного обладнання для КНП «Хустська центральна лікарня ім. Віцінського О.П.».

Єлизавета Біров інформувала про хід використання коштів обласного бюджету, передбачених на закупівлю медичного обладнання, виділених депутатами  на минулій позачерговій сесії облради в рамках профільних програм, заходи яких спрямовані  на боротьбу з короновірусом, а також дала відповіді на всі запитання.

Профільна комісія погодила й інші заходи, спрямовані на фінансування сфери охорони здоров’я, а також рекомендувала внести відповідні зміни до розпису обласного бюджету на 2020 рік та подати їх на розгляд сесії обласної ради.

Пресслужба облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини