10719
13:45 19.062020

Чим займався перший заступник голови Закарпатської ОДА до призначення

Політика 10239

Колишній перший заступник голови потужного концерну «Укроборонпром» Сергій Омельченко працюватиме радником у голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова. І він вже в Ужгороді та працює у будівлі на Народній останні два тижні.

Сам Омельченко відповідав в концерні «Укроборонпром» за юридичний блок та у лютому-березні активно виступав в телеефірах коментуючи скандал із закупкою комплектуючих у Росії. Нам ця справа відома, як «схема Свинарчука», яка сильно попсувала рейтинг Порошенку перед президентськими виборами.

За інформацією УП Сергій Омельченко ще і є кандидатом на посаду віце-прем’єр-міністра – міністра розвитку стратегічних технологій і інновацій, серед повноважень якого будуть питання реформування оборонно-промислового комплексу і розвитку космічної галузі. Крім нього є ще 5 кандидатів.

Всі кандидати перед розглядом президентом пройдуть перевірку СБУ і НАБУ. Нове міністерство планується створити в рамках указу президента №59 (лютий 2020 року), де Кабміну було доручено розглянути питання створення нового ЦОВ.

Джерело

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах