11057
17:02 14.092020

Влада Чопа звернулася до уряду скасувати «червоне зонування»

Політика 4323

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня 2020 року, місто Чоп було віднесено до “червоної зони”.

Сьогодні, 14 вересня, на площі поблизу міської ради відбувся мітинг мешканців міста щодо відновлення навчального процесу в школах і дитячих садках, роботи підприємницької діяльності.

У зв’язку з цим було скликане позачергове засідання 54 сесії, на якому було розглянуте 1 одне питання порядку денного “Про епідемічне зонування, відповідно до якого місто Чоп Закарпатської області віднесено до “червоної зони”. Рада вирішила:

1. Звернутися до Кабінету Міністрів України з вимогою виключити м. Чоп Закарпатської області з “червоної зони” карантинних обмежень.

2. Відновити з 15 вересня 2020 року роботу міських закладів освіти, культури та спорту відповідно до вимог “помаранчевої зони” карантинних обмежень.

3. Відновити роботу закладів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування відповідно до вимог “помаранчевої зони” карантинних обмежень.

4. Відновити роботу підприємств приміського та міжміського транспортного сполучення відповідно до вимог “помаранчевої зони” карантинних обмежень.

5. Рекомендувати органам Національної поліції утриматися від дій щодо притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання, які зазначені в цьому рішенні.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на Чопського міського голову.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах