11474
16:32 19.112020

У Бедевлянській ОТГ на Закарпатті провели першу сесію сільради

Політика 8883

18 листопада відбулося засідання першої сесії Бедевлянської сільської ради. У ній взяли участь усі 22 новообрані депутати. В неділю, 15 листопада, в Бедевлі відбулося повторне голосування між двома кандидатами, за результатами якого найбільшу кількість голосів отримав Василь Дан від «Команди Андрія Балоги».

Після оголошення результатів виборів усім обранцям були вручені посвідчення. Таке ж посвідчення отримав і голова Бедевлянської ОТГ Павло Бедей, який балотувався від «Рідного Закарпаття». Відтак очільник громади прийняв присягу.

Таємним голосуванням обрали секретаря сільської ради – Світлану Нетесову. Її кандидатуру підтримали 11 депутатів, 6 були проти, один бюлетень визнано недійсним.

Під час голосування за заступника голови сільської ради запропонована кандидатура Івана Країла не набрала достатньої кількості голосів. Його підтримали лише 9 депутатів. Отже, рішення про його призначення не прийнято.

Затим депутати проголосували за внесення змін до штатного розпису сільської ради, якими ввели посади заступника голови сільської ради та старости села Біловарці. На цю посаду затвердили кандидатуру Ярослави Василівни Онуфрій, яка до цього часу працювала старшим інспектором у службі пробації.

Також затвердили склад виконкому та постійних депутатських комісій.

Tyachiv.com.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах