12446
17:02 22.062021

Відбулося засідання профільної комісії Закарпатської облради

Політика 10285

У вівторок, 22 червня, за участю першого заступника голови Закарпатської облради Андрія Шекети, керуючої справами облради Мирослави Ливч, заступника керуючого справами Володимира Гнатківського відбулося засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики. Провела його голова комісії Наталія Шетеля. Участь у роботі узяли члени комісії: Зоя Темнохудова, Ільдіко Орос.

Насамперед депутати розглянули профільні питання, що пропонуються винести на пленарне засідання третьої сесії обласної ради.

  • Про створення Комунальної установи «Інформаційний освітній центр» Закарпатської обласної ради»,
  • Про зміну ступеня та перейменування Мукачівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів Закарпатської обласної ради.
  • «Про порядок та умови оплати за навчання студентів із числа провідних спортсменів області у закладах вищої освіти». Йдеться про здійснення оплати за навчання студентів-спортсменів, яка призначається для удосконалення системи стимулювання, соціальної підтримки кращих спортсменів області, їх заохочення до подальшого досягнення високих результатів тощо.
  • Обговорили також питання щодо припинення ліквідації Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи – інтернату I-III ступенів Закарпатської обласної ради», яке комісія скерувала на розгляд у депутатську залу.
  • Комісією підтримано проєкти рішення щодо призначення виконуючими обов’язків керівників комунальних закладів «Берегівський медичний фаховий коледж» та «Міжгірський медичний фаховий коледж».

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада у facebook.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах