13049
16:10 14.122021

У Виноградові відбулась дев’ята сесія міської ради

Політика 7679

Сьогодні, 14 грудня 2021 р., під головуванням міського голови Степана Бочкая, за участі секретаря міської ради Сніжани Попович, депутатів міської ради відбулась чергова 9-та сесія міської ради, на якій були присутні заступники міського голови, старости населених пунктів, керівники структурних підрозділів, представники ЗМІ та громадськість.

У засіданні 9-ої сесії відповідно до електронної системи «Голос» взяли участь 22 депутати із 34 обраних. Попередньо понад 170 питань порядку денного були детально опрацьовані депутатами в ході засідань профільних комісій.

На початку засідання Степан Бочкай озвучив рекомендації комісій, інформував про відповіді на депутатські звернення, що надійшли у міжсесійний період до міської ради, зачитав депутатські запити та надав депутатам слово для усних звернень та запитань.

Відтак депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, серед яких було проголосовано за зміни до бюджету – недопущення кредиторської заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ: педагогічним працівникам, закладам дошкільної освіти, технічним працівникам у сфері освіти, працівникам музичних шкіл, культури та бібліотек.

Затим було затверджено Положення про старосту Виноградівської міської ради в новій редакції, рішення щодо утворення старостинських округів та Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Виноградівської міської територіальної громади.

У ході засідання депутати проголосували за майнові питання, після чого 4 депутати із депутатської групи «Нова громада» покинули сесійну залу. Це унеможливило розгляд питань порядку денного, що стосуються землекористування, рішення за які приймаються 2/3 голосів від загального складу ради.

Також своїм рішенням депутати прийняли 67 медичних кисневих концентраторів для потреб КНП «Виноградівський центр первинної медико-санітарної допомоги» у лікуванні хворих на COVID-19.

Про це інформує Виноградівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини