13052
15:02 15.122021

Відбулося засідання виконкому Берегівської міської територіальної громади

Політика 6783

Проведено останнє заплановане цьогорічне засідання виконкому. Першим схвалили проект про бюджет Берегівської міської територіальної громади на 2022 р. по доходах в загальній сум – 412 млн 831 тис грн. Підтримано програму поліпшення безбар’єрного простору у громаді на 2022-2023 рр.з метою створення умов для безперешкодного доступу людей з обмеженими функціональними можливостями до об’єктів публічної інфраструктури (оновлення й облаштування пандусів, оснащення тактильними стрічкам, тощо).

З 3 січня 2022 р. змінено вартість харчування дітей у ДНЗ територіальної громади з розрахунку 40 грн/ день. Батьківська плата становитиме 30 грн. із цієї суми. Від оплати харчування звільнено дітей пільгових категорій та вихованців ДНЗ №5. Так само вартість харчування учнів пільгової категорії у закладах загальної середньої освіти становитиме 30 грн/день з урахуванням права на безкоштовне забезпечення для ряду інших пільгових груп дітей.Для забезпечення більш безпечного та комфортного проїзду у будні на вул. Тимощука (від вул. Мукачівської до вул. І. Франка) планується встановити дорожні знаки для організації тут одностороннього руху з 7.00 до 15.00.Наприкінці засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою міської ради нагороджено члена виконкому, старосту Варіївсього округу Томаша Варгу. Грамоту Закарпатської ОДА передано керівнику клубу спортивного танцю “Гармонія” Володимиру Фіцаю, а також Ангелі Решко-Папп, завідувачці “Центру культури та дозвілля ” Чомського Будинку культури. Подяки Закарпатської ОДА отримали Анатолій Сакалош, художник, різьбяр, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України та Терезія Туряниця, завідувачка відділу духових та ударних інструментів Берегівської школи мистецтв ім. З. Кодая.

Про це інформує Берегівський міський голова Золтан Бабяк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини