13055
17:18 15.122021

У Виноградові відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Політика 7134

У Виноградівській міській раді сьогодні, 15 грудня 2021 р., відбулось засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто близько 40 питань порядку денного.

Після обговорення питань порядку денного та надання роз’яснень представниками структурних підрозділів міської ради членами виконавчого комітету було схвалено проєкт рішення міської ради «Про бюджет Виноградівської міської територіальної громади на 2022 рік» та проєкт Програми економічного і соціального розвитку Виноградівської міської територіальної громади на 2022 рік та основні напрямки розвитку на 2023-2024 роки, які будуть винесені на розгляд і затвердження чергової сесії міської ради.

Затим було проголосовано за тарифи на ритуальні послуги; надано дозвіл на видалення та обрізування зелених насаджень; затверджено проєкти детальних планів територій; прийнято ряд рішень спрямованих на те, щоб належним чином захистити права та інтереси дітей.

Також членами виконавчого комітету прийняте рішення про режим роботи закладів дошкільної освіти на території Виноградівської міської територіальної громади в період Новорічних свят.

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах