13449
13:56 30.032022

У Виноградові відбулось планове засідання виконавчого комітету міськради

Політика 9458

Учора, 29 березня 2022 р., у Виноградівській міській раді відбулось планове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено біля 40 питань порядку денного.

У ході засідання члени виконавчого комітету проголосували за ряд питань та прийняли рішення щодо проведення у квітні ц.р. місячника санітарної очистки, благоустрою та озеленення населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади; надано дозвіл мешканцям багатоквартирного будинку №34 по вул. Комунальній у м.Виноградів щодо облаштування майданчика для встановлення двох контейнерів для збору твердих побутових відходів; затверджено ряд проєктів детальних планів території; затверджено фінансовий план Виноградівського виробничого управління житлово-комунального господарства; внесено зміни до рішення міської ради від 23.12.2021 р. № 721«Про бюджет Виноградівської міської територіальної громади на 2022 рік» (зі змінами від 16.02.2022 № 731) та ряд рішень спрямованих на захист прав та інтересів дітей.

Також на сьогоднішньому засіданні затверджено ряд Програм, в тому числі Програму забезпечення перебування внутрішньо переміщених осіб на території Виноградівської міської територіальної громади; Програму створення та накопичення місцевого матеріального резерву для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та військового характеру на території Виноградівської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Членами виконавчого комітету одноголосно підтримано рішення щодо порядку проведення засідань виконавчого комітету міської ради в період воєнного стану та уповноваження старост старостинських округів на здійснення обліку і надання довідок внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах