13662
15:08 7.072022

Голова Закарпатської ОВА виступив в Уряді землі Бургенланд в Австрії

Політика 6463

Як інформує Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА, сьогодні він виступив із промовою перед депутатами парламенту, Урядом землі Бургенланд та іншими громадянами Республіки Австрія.

Сьогодні мав за честь виконати надважливу місію для України – виступити з промовою перед депутатами парламенту, Урядом землі Бургенланд та іншими громадянами Республіки Австрія, котрі чули нас за межами цієї федеральної землі.

Проінформував усіх про військові злочини та терор, який Росія щоденно вчиняє проти українського народу.

Нині, як і всі ці 134 дні, наш лідер – Президент України, Верховний Головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський, військовослужбовці, весь український народ героїчно та міцно борються за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

Подякував австрійським друзям та партнерам за допомогу у складний час і підтримку в питанні надання Україні статусу кандидата в ЄС.

Виступаючи з трибуни парламенту федеральної землі Бургенланд Республіки Австрія, процитував слова Президента Володимира Зеленського: «Ми бажаємо залишитися такими, якими ми є. Тиранія повинна програти. Щоб Європа могла залишитися такою, якою вона є. Якою вона є зараз. Вільна, відкрита, обʼєднана й здатна бути сильною в різноманітті».

Ми вдячні за те, що Австрія захищає нашу свободу разом з нами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах