14100
16:15 1.122022

Віктор Микита з робочим візитом перебуває у Києві

Політика 11540

Сьогодні голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів планову зустріч з керівником НЕК «Укренерго» Володимиром Кудрицьким.



З робочим візитом перебуваю у Києві. Сьогодні провів планову зустріч з керівником НЕК «Укренерго» Володимиром Кудрицьким. На порядку денному – питання енергозабезпечення Закарпаття та стабілізація графіків подачі електрики до споживачів у громадах. Розбираємося, чому дефіцит потужності в нашому регіоні перевищує середній показник у країні, який озвучує НЕК «Укренерго». Закарпаття останніми тижнями живе в межах суцільних аварійних відключень до 16 годин на добу. До нас релокувався бізнес, переїхали сотні тисяч ВПО тощо. Тож така ситуація є абсолютно неприпустимою. Без допомоги НЕК «Укренерго» не обійтися. Є питання до ПрАТ «Закарпаттяобленерго», яке має чітко дотримуватися графіків за відсутності аварійних та екстрених ситуацій. Однак зараз ні я, ні краяни не відчуваємо системності в роботі (ми з сім’єю звикли жити під гуркіт генератора, котрий довелося придбати як і тисячам закарпатцям). Будемо оптимізовувати цю роботу та допомагати колегам працювати ефективніше. Маємо досвід у кризовому менеджменті. З позитивного – домовилися про перегляд коефіцієнтів та пропорцій розподілу електроенергії між регіонами, враховуючи всі чинники. Очікуємо на додаткову потужність для Закарпаття. Мета – не більше 8 годин відключення абонента на добу. Дякую за конструктивну співпрацю та підтримку команді НЕК «Укренерго» і Володимиру Кудрицькому зокрема.

Опубліковано Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА Четвер, 1 грудня 2022 р.

На порядку денному – питання енергозабезпечення Закарпаття та стабілізація графіків подачі електрики до споживачів у громадах. Розбираємося, чому дефіцит потужності в нашому регіоні перевищує середній показник у країні, який озвучує НЕК «Укренерго».

Закарпаття останніми тижнями живе в межах суцільних аварійних відключень до 16 годин на добу. До нас релокувався бізнес, переїхали сотні тисяч ВПО тощо. Тож така ситуація є абсолютно неприпустимою. Без допомоги НЕК «Укренерго» не обійтися.

Є питання до ПрАТ «Закарпаттяобленерго», яке має чітко дотримуватися графіків за відсутності аварійних та екстрених ситуацій. Однак зараз ні я, ні краяни не відчуваємо системності в роботі (ми з сім’єю звикли жити під гуркіт генератора, котрий довелося придбати як і тисячам закарпатцям).

Будемо оптимізовувати цю роботу та допомагати колегам працювати ефективніше. Маємо досвід у кризовому менеджменті.

З позитивного – домовилися про перегляд коефіцієнтів та пропорцій розподілу електроенергії між регіонами, враховуючи всі чинники. Очікуємо на додаткову потужність для Закарпаття.

Мета – не більше 8 годин відключення абонента на добу.

Дякую за конструктивну співпрацю та підтримку команді НЕК «Укренерго» і Володимиру Кудрицькому зокрема.

Про це інформує Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах