2525
12:33 13.122016

Відбулася десята сесія Ужгородської районної ради

Політика 1844

8 грудня відбулася десята сесія Ужгородської районної ради VІІ скликання. Участь у роботі взяли 32 депутати.

e3572c2cecef63d5aea0021c6a85ea0923f7dfec0102d573c8pimgpsh_fullsize_distr

На порядку денному було аж 37 питань, тож засідання виявилося напруженим. Питання на голосування потрапляли організованими блоками.

Розпочали роботу із внесення змін до положення про звання «Почесний громадянин Ужгородщини». Після цього розглянули питання «Про затвердження проекту землеустрою та встановлення меж територій парку культури і відпочинку, технічної документації про грошову оцінку земельної ділянки, що відведена під господарство». Практично одноголосно було прийнято рішення внести зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування в Ужгородському районі на 2016–2020 роки.

Внесли зміни до програм «Турбота», «Шкільний автобус», «Розвитку і функціонування дошкільних навчальних закладів», затвердили рішення по таких програмах: «Фінансування видатків на встановлення на пільгових умовах квартирних телефонів та відшкодування пільгової вартості послуг зв’язку для окремих категорій громадян у районі на 2017 рік», «Шкільне харчування» та «Покращення медичного обслуговування населення на 2017 рік».

Депутати одноголосно проголосували за оновлені статути Коритнянівської, Малодобронської, Середнянської, Тарновецької дитячих шкіл мистецтв.

Після цього зі щорічним звітом виступив Віталій Мацола, начальник Ужгородського районного відділу поліції.

Насамкінець народні обранці одноголосно підтримали внесення змін до рішення «Про районний бюджет на 2016 рік». Кошти в сумі понад 7 млн грн розподілили на потреби, а саме: для покращення інфраструктури населених пунктів району, для Ужгородської районної лікарні (понад 2 млн грн), для потреб закладів культури тощо.

Софія ПЕКАРОВИЧ

Відео: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах