3709
10:41 3.052017

Шок у Брюсселі: Угорщині теж потрібно вийти з ЄС… Британія підтримала Віктора Орбана

Політика 1768

Минулого тижня, 26 квітня, у Брюсселі відбулося пленарне засідання Європарламенту, на якому обговорювали й угорські питання. На сесії був присутній Віктор Орбан, прем’єр-міністр Угорщини.

imgpsh_fullsize

Так, на захист Угорщини виступив Найджел Фарадж, британський політик та член Європейського парламенту: «Пане Орбан! Ви розумна людина, як ви витримуєте, щоб не бити постійно головою в стіну, чуючи про те, що відбувається?»

На думку британських євроскептиків, Віктор Орбан завжди буде винним в очах Європейського парламенту «не тільки тому, що захищає націю, а й тому, що не платить ціну за дурість пані Меркель і не хоче приймати біженців». Найджел Фарадж, цитуючи Віктора Орбана, сказав, що потрібно позбутися ілюзій про наднаціональну Європу.

«Пане Орбан! Ви вже не вперше сидите тут як демократично обраний лідер великої нації та аргументовано пояснюєте, що й чому роблять угорці. На вас знову і знову нападають присутні. Вони хочуть, щоб Угорщина схилила голову перед їхньою волею. Стало зрозумілим, що країни – члени ЄС уже не є самостійними державами».

За словами пана Фараджа, Угорщина була відважною, бо організувала референдум з питання мігрантів. Зокрема він заявив: якби референдум провели і стосовно ЄС, то, можливо, угорці також би приєдналися до «Брексітського клубу» і дві країни могли би спільно робити щось хороше.

«Угорщина теж має вийти з ЄС, щоб залишитися демократичною державою!»

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах