3877
16:05 18.052017

Громадська рада при Тячівській РДА обрала керівний склад

Політика 3033

giFull.ashxСьогодні, 18 травня, у малому залі райдержадміністрації відбулося перше засідання нового складу Громадської ради при Тячівській РДА.

На засідання прийшли 27 із 35 делегатів. Вів зібрання голова ініціативної групи з формування нового складу ради Василь Барановський. Був присутній також голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук.

Також Василь Дем’янчук повідомив, що три члени нової Громадської ради написали заяви про вихід з її складу (як з’ясувалося, це Віталій Бенчак, Андрій Терпяк та Аскольд Шпиток) та запропонував підтримати на посаду голови Громадської ради кандидатуру директора благодійного фонду «Карітас» ім.О.Хіри Івана Фіцая.

Таким чином, активісти перейшли до основного питання порядку денного – обрання голови й заступників консультаційно-дорадчого органу. На посаду голови активісти пропонували дві кандидатури – Івана Фіцая та волонтера, представника ГО інвалідів війни та Збройних сил Віталія Богдана.

В результаті голосування переважну більшість голосів набрав Іван Фіцай. Новообраний очільник Громадської ради подякував присутнім за підтримку та застеріг: якщо співпраці між Громадською радою та Тячівською РДА не буде, складе повноваження.

Іван Фіцай на посаду заступника голови ГР вніс кандидатуру волонтера та благодійника Віталія Богдана. Більшість підтримали цю пропозицію. Секретарем ради обрали голову профспілки працівників культури району Наталію Сасин.

Наступного разу активісти зберуться наступного тижня, щоби утворити комісії, внести зміни до Положення про Громадську раду та обговорити подальшу роботу, пише Тячів

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах