4121
13:54 16.062017

Закарпаття відвідав голова Держслужби з безпеки на транспорті

Політика 4475

DSC_0293Три пересувні контрольні комплекси отримає найближчим часом Закарпатська область для проведення габаритно-вагового контролю вантажівок та перевірки пасажирського транспорту.

Про це сьогодні 16 червня під час прес-конференції в облдержадміністрації повідомив голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк. Також в області облаштують додаткові площадки для цих комплексів та вдосконалять єдиний існуючий для роботи в цілодобовому режимі.

–До окремих плюсів мобільних комплексів можна віднести можливість контролю роботи інспекторів, наприклад, наявність накладання штрафу при фіксуванні перевантаження транспортних засобів, – зазначив М. Ноняк. – Перевіркам підлягають абсолютно усі транспортні засоби, які здійснюють комерційні перевезення: як малого, так і середнього та великого бізнесу, як приватних, так і державних підприємств. Інспектор Укртрансбезпеки також буде мобільним та матиме доступ до всієї бази даних для подальшої перевірки.

Під час візиту Михайло Ноняк зустрівся і з головою Закарпатської ОДА. Геннадій Москаль наголосив, нині в області є лише один ваговий комплекс, тому, фактично, питанню збереження цілісності доріг приділяється недостатньо уваги. Він також запевнив, з облаштуванням додаткових майданчиків для перевірки транспорту в області не зволікатимуть, розглядається можливість їх розташування поблизу перевалів.

В рамках робочого візиту на Закарпаття Михайло Ноняк також ознайомився з роботою територіального управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області. Зокрема, з процесом оформлення та видачі дозволів на перевезення та методами контролю інспекторами управління.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах