4124
14:31 16.062017

На позачерговій сесії міської ради обговорювали громадський транспорт Мукачева та створили нове комунальне підприємство

Політика 6970

Сьогодні, 16 червня, у ратуші відбулась позачергова сесія міської ради на якій депутатами було розглянуто лише два важливі проекти рішень, які найближчим часом вплинуть на кожного мукачівця та гостя міста.

IMG_5409

Відтак, у місті над Латорицею депутати проголосували за рішення, завдяки якому з’явиться нове комунальне підприємство «Центр інформаційних систем».

За словами ініціаторів даного рішення та міського голови – цей центр дасть змогу впровадження в міському транспорті електронного квитка. Окрім того планується впровадити багатофункціональну ID-картку мукачівця з транспортним та соціальним додатками. Це покращить та полегшить соціальні послуги, якими користуються мукачівці. Додасть їм більше можливостей та доступу до потрібної їм інформації.

Буде створено і міський call-центр, впроваджуватимуть сервіс «Єдине вікно» для отримання різноманітних довідок в електронній формі також у Мукачеві впровадять картку учня. «Безпечна школа», «Електронний щоденник» та інші.

Підприємство створить власний data-центр для міста. Кожен мешканець міста зможе отримувати послуги в на міському порталі, в електронному кабінеті мукачівця. Усі дані користувачів будуть захищеними, в всі послуги обєднаються у єдину систему, з яку й відповідатиме «Центр інформаційних систем».

Зауважимо, що місто також буде патентувати свої розробки для їх майбутнього продажу для інших міст України.

Нагадаємо, що вже із серпня у Мукачеві має курсувати новий громадський транспорт.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах