53
10:50 9.032016

У Берегові на сесії міськради говорили про відкриття об’їзної дороги

Політика 2154

12814135_774386442694953_4779355473666228777_n-300x244У п’ятницю, 4 березня, у Берегові відбулася 8 сесія Берегівської міської ради VII скликання.

На початку засідання міський голова Берегова Золтан Бабяк зачитав звернення від міських депутатів до центральної дежавної влади.

Перше стосувалося перспективи відкриття у грудні 2016 року вантажного терміналу у пункті пропуску «Лужанка – Берегшурань». Адже фактична відсутність об’їзної дороги навколо м. Берегове та с.Астей до міжнародного пункту пропуску «Лужанка- Берегшурань» означатиме, що потік великогабаритного транспорту буде спрямований через вулиці м. Берегове. У зв’язку з негативними наслідками від руху каміонів вуличками міста просимо сприяти у прискоренні вирішення фінансування будівництва об’їзної дороги та назвати дату завершення реалізації цього проекту.

В іншому зверненні йшлося про передачу майна Берегівського ліцею сфери послуг у власність територіальної громади міста, адже, як відомо, наразі саме з місцевого бюджету має фінансуватися цей освітній заклад, а це 6, 4 млн грн.

Також представники місцевої ГО «Законність і справедливість» зачитали депутатам звернення, що стосувалося непрозорої та, за даними організації, нелегальної діяльності центрального ринку. Тому було вирішено на наступній сесії заслухати звіт про роботу базару від його керівника.

Важливо також, що на засіданні, згідно з чинним законодавством, було запроваджено поіменне голосування депутатів.

Серед інших проектів рішень підтримали народні обранці також Правила розміщення зовнішньої реклами, рішення про впорядкування, уточнення та перейменування назв вулиць та площ міста, а також передачу безоплатно у власність земельні ділянки берегівським учасникам АТО, інформує на власній сторінці в соцмережі Фейсбук міський голова Берегова Золтан Бабяк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах