7044
10:59 7.092018

Виконуючий повноваження голови Закарпатської облради Йосип Борто  провів особистий прийом громадян. ФОТО

Політика 2399

DSC_2707У другій половині робочого тижня виконуючий повноваження голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто згідно графіку провів особистий прийом громадян. До нього звернулися і мешканці краю, і внутрішньо переміщені особи та учасники АТО з різноманітними наболілими проблемами. Люди приїхали з різних районів, зокрема, з Мукачівщини, Іршавщини, Виноградівщини, Ужгородщини та найбільше людей було обласного центру Закарпаття.

Більшість питань, які порушувалися перед керівництвом крайового парламенту, про надання матеріальної допомоги на проведення різних складних операцій, придбання ліків, покращення побутових умов тощо.

Так, внутрішньо переміщена жінка з Донецька потребує матеріальну допомогу, бо, навіть, маючи роботу, є малозабезпеченою і її зарплати не вистачає на самі необхідні щоденні потреби. Ужгородець, інвалід І групи по зору, 1965 року народження конче потребує допомогу в коштах на дорого вартісне лікування.

Пенсіонерка, вдова з м.Ужгород, 1937 р.н. також звернулася до Йосипа Йосиповича з проханням надати одноразову матеріальну допомогу на лікування. Інша ужгородська пенсіонерка, 1943 р.н., малозабезпечена і не може зібрати необхідну суму для поліпшення соціально-побутових умов, наразі в її оселі необхідно замінити труби. Також потребує поліпшення побутових умов пенсіонерка з с.Івашковичя Іршавського району.

Прийшла зі своїми наболілими проблемами до керівництва облради і внутрішньо переміщена багатодітна мати, яка нині живе у с.Коропець Мукачівського району. Жінка бідкається, що через малозабезпеченість не може зібрати діткам саме необхідне до школи.

Пенсіонерка з с.Барвінок, ветеран праці звернулася по допомогу для сина інваліда ІІ групи, який постійно потребує лікування через цукровий діабет.

Ужгородець, інвалід ІІ групи також потребує дороговартісне лікування і просить посприяти у виділенні матеріальної допомоги. Жіночка з с.Минай, в якої виявлено онкозахворювання, інвалід ІІІ групи, потребує чималі кошти на променеве лікування.

Ужгородка звернулася з проханням допомогти її сину, якому необхідна термінова операція, бо втрачає слух на обох вухах. Вартість операції – понад 10 тис грн., повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

Учасник АТО з м.Виноградів, отримав поранення на сході, лікувався в різних госпіталях у Рівному та Львові, а вже у Києві в нього виявили пухлину. Сімейний бюджет обмежений, жінка у декретній відпустці, тож він потребує значні кошти на лікування.

На усі звернення Йосип Борто надав відвідувачам необхідну часткову матеріальну допомогу, окремі звернення були направлені для розгляду виконавчим органам влади.

DSC_2927

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах