7351
14:32 12.102018

Депутати Ужгородської районної ради погодили надання грошової допомоги важкохворим та будівництво трьох амбулаторій

Політика 2359

IMG_5599 (копия)12 жовтня провели позачергову сесію Ужгородської районної ради. На засідання зібралися 23 народні обранці. На початку сесії прозвучав гімн України, після чого депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час Операції об’єднаних сил (ОСС).

Трохи із запізненням, але голова районної ради Руслан Чорнак, з нагоди відзначення 27-ї річниці незалежності України, нагородив грамотою Закарпатської обласної ради депутата Руслана Пишку, який через сімейні обставини не зміг її отримати раніше.

IMG_5592 (копия)

Перше питання порядку денного стосувалося Програми «Турбота на 2018 рік», якою депутати затвердили порядок надання грошової допомоги важкохворим громадянам на лікування, протезування, придбання імплантів та проведення оперативних втручань. Розподіл коштів, спрямованих на надання грошової допомоги важкохворим закарпатцям здійснюватиметься пропорційно між депутатами районної ради.

IMG_5605 (копия)

Варто додати, що грошова допомога надається громадянам, які зареєстровані та постійно проживають на території Ужгородського району, за винятком Баранинської ОТГ.

Крім того, народні обранці затвердили зміни до районного бюджету. Ольга Ящищак, начальник фінансового управління РДА розповіла, що після обговорення питання на бюджетній комісії прийняли рішення збільшити дохідну частину районного бюджету на виконання заходів по програмі «Шкільне харчування» на 200 тис грн за рахунок отримання коштів із сільських рад. Також, в рамках програми виділили 600 тис грн на співфінансування будівництва трьох амбулаторій сімейної медицини в Батфі, Кам’яниці та Руських Комарівцях. Загальна сума субвенції становить понад 14,5 млн грн.

На цьому депутати закрили позачергову сесію районної ради.

Вікторія КОПИНЕЦЬ, фото автора

Відео: Дмитро МИСЬ

IMG_5600 (копия) IMG_5609 (копия)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах