7668
12:13 13.112018

В Мукачеві відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Політика 1950

Рішення виконкому стосувались демонтажу зовнішньої реклами, тимчасової заборони на видачу Дозволів на проведення земляних робіт на території міста Мукачево та затвердження нового складу архітектурно-містобудівної ради.

13 листопада у Великому сесійному залі Мукачівської міської ради відбулось засідання виконавчого комітету. Порядок денний включав низку питань, серед яких можна виділити рішення про припинення видачі Дозволів на проведення земляних робіт на території міста Мукачево, яке передбачає тимчасово припинити видачу Дозволів на проведення земляних робіт на території міста Мукачево з 01.12.2018 по 15.03.2019 року, крім аварійних робіт та робіт, які виконуються за кошти міського бюджету.

Ще одним важливим рішенням стало затвердження нового складу архітектурно-містобудівної ради, в яку на даний момент увійшли 21 чоловік. Під час засідання міський голова Андрій Балога запропонував також створити реєстр діючих в місті архітекторів і зазначив що чим більше людей буде в складі містобудівної ради – тим краще для міста.

Крім цього виконком прийняв рішення про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами, які встановлені з порушенням положень Правил розміщення зовнішньої реклами у м.Мукачево, а саме – без відповідного дозволу. Згідно додатку до рішення це стосуватиметься восьми об’єктів.

Також на засіданні виконкому було прийнято рішення надати матеріальну допомогу 22 мешканцям міста Мукачева, які опинилися в скрутному матеріальному становищі, в загальному розмірі 686 990,00 грн.

Станіслав ШУХ

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах