8712
10:26 23.042019

Рахівський райвійськкомат очолив новий керівник. ФОТО

Політика 2113

Військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату полковник Богдан Череміський в приміщенні Рахівської райдержадміністрації  22 квітня офіційно представив районного військового комісара Сергія Тимощука, який призначений Наказом Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України від 14.03.19 року за № 80.

До цього часу Сергій Анатолійович обіймав посаду заступника військового комісара Рахівського РВК, начальника мобілізаційного відділення. Під час представлення було наголошено, що Сергій Анатолійович є досвідченим офіцером ЗСУ, адже має більше 30 років стажу військової служби в тому числі є учасником бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції.

Окрім того, обласний військовий комісар, проаналізував результати спільної співпраці Рахівської РДА за період 2018 року та звернув увагу на важливість співпраці у виконанні актуальних задач на часі. Зокрема, йшлося про спільні заходи в поточній весняній призовній кампанії, співпраці у відборі кандидатів на службу за контрактом, переформування Рахівського районного військових комісаріату у територіальний центр комплектування та надання соціальної підтримки.

В свою чергу районний комісар С. Тимощук подякував керівництву району за довіру та підтримку, висловив сподівання на продовження плідної співпраці.

Раніше повідомлялося, що п’ятеро призовників з Рахівщини поповнили лави Збройних Сил України.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах