9175
14:05 4.072019

Депутати Ужгородської райради провели чергову сесію

Політика 3070

Сьогодні, 4 липня, відбулася 32 сесія Ужгородської районної ради VII скликання. На початок засідання у сесійному залі зареєструвалося 29 народних обранців.

Перед розглядом питань порядку денного присутні вшанували пам’ять загиблих на Сході України хвилиною мовчання, після чого приступили до плідної роботи.

Загалом на сесію винесли п’ять питань. Одне з перших стосувалося реорганізації комунального закладу «Ужгородська районна лікарня» шляхом перетворення в некомерційне підприємство «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області». При цьому змінили й організаційно-правову форму з комунальної організації (закладу) на підприємство.

Реорганізаційні процеси проходять і в освітній сфері – в селах Лінці та Ірлява. Так, у Лінцях об’єднують загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та дошкільний навчальний заклад. Новоутворений комунальний заклад носитиме назву «Лінцівський ліцей». В Ірляві ж загальноосвітню школу І ступеня перетворюють в комунальний заклад «Ірлявська початкова школа».

Разом з тим депутати погодили внесення змін до районного бюджету на 2019 рік. Враховуючи актуальність питання благоустрою футбольних майданчиків було внесено зміни до районної програми розвитку фізкультури і спорту на період 2017-2020 років.

В рамках засідання голова районної ради Руслан Чорнак вручив депутату Івану Ковачу грамоту – за активну депутатську діяльність та вагомий внесок в розвиток футболу Ужгородського району та з нагоди Дня народження.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах