9322
17:47 23.072019

Екс-голова Закарпатської ОДА Москаль програв вибори на Луганщині

Політика 2658

На цьому політичну кар’єру можна спокійно закінчувати

Як ми повідомляли, колишній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вирішив балотуватися в депутати Верховної Ради не в Закарпатті, а на Луганщині.

Свого часу Геннадій Москаль очолював Луганщину у найгарячіший період і навіть потрапив під ворожий обстріл. Москаля тут пам’ятають і тут залишилося чимало його тодішніх соратників. Звичайно, що в цьому регіоні значна частина місцевого населення прихильна до представників проросійського опозиційного блоку, але на лінії кордону з ЛНР є багато українських військових, на чиї голоси і сподівався Геннадій Москаль. Адже у першому турі президентських виборів Бойко разом з Вілкулом не набрали 50% голосів.

Однак Москаль не врахував іншого фактору – феномену “Слуги Народу”. Тобто, електоральні смаки різко помінялися і протистояти “слугам” набагато важче, ніж протистояти екс-регіоналам навіть у східному регіоні.

Так і сталося. Москаль вибори не просто програв, а програв з тріском, опинившись аж на четвертому місці. А виграв тут таки представник “Слуги Народу” Олексій Кузнєцов. Вище Москаля опинилися і самовисуванець Фурман, та медведчуківець Черниш.

Тепер, здається, Москаль вже точно піде на заслужений відпочинок.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах