9822
19:39 11.122019

Ігор Бондаренко представив нових керівників Свалявщини та Іршавщини

Політика 3844

У середу, 11 грудня, голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко здійснив робочий візит у два райони – Свалявський та Іршавський, де в офіційній обстановці представив нових керівників райдержадміністрацій.

Так, Свалявську РДА очолив Роман Тарабій, який до цього працював у банківській сфері. Ігор Самійлович побажав новопризначеному керівнику налагодити конструктивну роботу з депутатським корпусом району, головами сільських, селищних рад, ОТГ, керівниками організацій, підприємств та забезпечити виконання усіх завдань задля належного соціально-економічного розвитку Свалявщини. Зі свого боку, Роман Васильович запевнив усіх присутніх у відкритості, наголосив, що добре розуміє вимоги часу і покладену на нього відповідальність, подякував за довіру.

Представляючи керівника Іршавської РДА – Віктора Товстого, очільник ОДА окреслив головні завдання – налагодження тісної співпраці з територіальними громадами, їх соціально-економічний розвиток, впровадження децентралізації в районі. Також побажав створити сильну команду, аби ефективно вирішувати першочергові проблеми Іршавщини.

Після офіційної частини Ігор Бондаренко поспілкувався з жителями району, вислухав їхні проблемні питання та пропозиції і, насамкінець, відвідав Іршавську районну лікарню, де ознайомився з умовами перебування і лікування пацієнтів, роботою лікарів та забезпеченням медобладнанням.

Біографічні довідки: Тарабій Роман Васильович народився 19 вересня 1981 року в смт Міжгір’я Закарпатської області. У 2003 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю «Економіка підприємства», магістр з економіки підприємства. Трудову діяльність розпочав у 2002 році виконавчим директором ТзОВ «Купол». З 2003 по 2014 роки працював у банку «Надра», розпочинаючи з провідного економіста до начальника відділення. З 2018 по 2019 роки – менеджер зі збуту ТОВ «ЕНО Меблі ЛТД». З липня 2019 року до призначення головою РДА працював заступником начальника Центрального Мукачівського відділення Акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль».

Товстий Віктор Васильович народився 19 квітня 1980 року в м. Іршава Закарпатської області. У 2002 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство, юрист». Депутат Іршавської об’єднаної територіальної громади. З 1997 по 2007 роки працював на різних посадах офіцерського складу Служби безпеки України Харківської та Закарпатської областей. З 2013 року до цього призначення працював підприємцем у м. Іршава.

Пресслужба ОДА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Всі новини