9973
12:54 9.012020

Ужгородські депутати не з’явилися на позачергове засідання

Політика 2349

У четвер, 9 січня, мало відбутися позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Утім, кворуму зібрати не вдалося. У сесійній залі зареєструвалося всього 13 депутатів. Тож міський голова повідомив, що сесія неправочинна, а питання винесені на порядок денний розглянуть на черговому засіданні.

Нагадаємо, нині депутати повинні були розглянути всього три питання. 

– Сьогодні у нас повинне було відбутися позачергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Мною було використано право накладання вето на три рішення, які були прийняті сесією минулого року, – наголосив   міський голова Богдан Андріїв. – Одне з них було, щодо зняття мораторію на виділення земельних ділянок. Оскільки у нас ще є багато учасників бойових дій, які не отримали земельні ділянки. Наступний проект рішення був про затвердження проекту відведення земельної ділянки, але ця особа вже скористалася безкоштовним правом отримання землі. Тому мною цей пункт також був заветований. Ще по одному проекту рішення, яке ми мали сьогодні розглядати, є спеціальні листи з Національної поліції, що справа знаходиться в суді. Тож аби цю ситуацію не погіршувати я також наклав вето на цей проект рішення. Щоправда депутати сьогодні не зібралися, оскільки багато ще хто у відпустках, багато святкує тощо. Тож розглядати ці питання будемо на черговій сесії, а це десь наприкінці січня.

Варто також зазначити, що днями стало відомо про складання повноважень заступника міського голови Олександра Білака. 

Тож нині міський голова прокоментував цю новину. За його словами, Олександр Білак останнім часом приділяв багато часу піару власної персони, ніж роботи заступником. Тож Богдан Андріїв запропонував своєму заступнику скласти повноваження. За словами мера, все пройшло мирно, без скандалів та обвинувачень. 

 Христина БІКЛЯН

Відео – Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах