1650
13:21 3.092016

Депутати дали згоду на об’єднання Іршави з Лозою

Політика 1672

3Днями відбулося третє пленарне засідання Х сесії міської ради. Основним питанням, яке розглядали міські депутати, було рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та делегування представників до спільної робочої групи.

До неї увійшли міський голова Степан Бобик, секретар міської ради Михайло Рацин, заступник міського голови Василь Мейсарош, керуючий справами міської ради Володимир Мимріков, депутат, голова депутатської комісії з питань законності і правопорядку, регламенту, етики, депутатської діяльності та адміністративно-територіального устрою Георгій Прокоп та депутат Віктор Павльо.

Дана комісія спільно із відповідною від Лозянської сільської ради готують проекти рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

За кілька днів відбудеться чергове пленарне засідання та затвердження розроблених рішень. Таким чином, Іршава і Лоза виходять на фінішну пряму у створенні Іршавської міської об’єднаної територіальної громади та очікуватимуть висновку облдержадміністрації, від якого і залежатиме майбутнє громади.

Окрім того, депутати задовільнили заяву Олександра Чийпеша про виведення його зі складу виконавчого комітету міської ради. А також розглянули та затвердили ряд проектів рішень щодо земельних питань.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах