1661
16:00 7.092016

Депутати Берегівської районної ради погодили зміни до бюджету на 2016 рік

Політика 2523

7 вересня відбулося чергове пленарне засідання шостої сесії Берегівської районної ради VII-го скликання. Депутатський корпус зібрався не в повному складі – з 34 депутатів присутні були тільки 25.

1

Як завжди, робота сесії розпочалася з гімну України. Далі народні обранці приступили до розгляду питань порядку денного.

В президії були присутні Йосиф Шін, голова Берегівської районної ради, Василь Горват заступник голови Берегівської районної ради та Віталій Матій перший заступник голови Берегівської районної державної адміністрації.

Йосиф Шін привітав всіх запрошених гостей, серед яких Голову районного суду, міського голову, прокурора місцевої прокуратури, начальника СБУ, начальника поліції, начальника податкової інспекції, головного лікаря районної лікарні та присутніх сільських голів.

Спочатку, повідомили про нові кадрові зміни в органах виконавчої влади району.

Перше питання порядку денного «Про Програму відведення та вилучення земель Берегівського району для суспільних потреб на 2016-2019 роки» було погоджено одноголосно.

Наступним розглядалось питання «Про внесення змін до Програми забезпечення державної безпеки в Берегівському районі, матеріально-технічного забезпечення Берегівського районного відділу управління Служби безпеки України в Закарпатській області на 2016-2020 роки». Зокрема, депутати підтримали зміну словосполучення «Берегівський районний відділ управління Служби безпеки України в Закарпатській області» на «Управління Служби безпеки України в Закарпатській області».

Контроль за виконанням цього рішення було покладено на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту та депутатської етики, яку очолює Гейці Т.Т.

Вкрай важливим виявилось питання щодо внесення змін до рішення другої сесії районної ради VII-го скликання «Про районний бюджет на 2016 рік». Згідно цього, затвердили зміни обсягу доходів районного бюджету в сумі 406 730,0 грн. Сюди входять офіційні трансфери від органів державного управління та субвенції на надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг теплопостачання, водопостачання та водовідведення. Також, спрямували частину залишкових коштів в сумі 12000,0 грн. відділу культури і туризму Берегівської районної державної адміністрації.

Хоч, сьогодні депутати й одноголосно прийняли всі питання порядку денного, але голова районної ради вніс пропозицію не закривати сесію і незабаром провести наступне засідання. На цьому, депутатський корпус завершив свою роботу.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини