18:42 11.042016

Депутати від КМКС перейнялася долею вітчизняного виробника сокової та овочевої продукції на Берегівщині

Політика 1824

На першому пленарному засіданні третьої сесії Закарпатської облради підтримано колективний запит від групи депутатів, а це – Чаба Пейтер, Борнобаш Кейс, Йожеф Баторі, Гейза Гулачі, Мікловш Товт, Ілдіки Орос, Карло Резеша щодо перевірки фактів, пов’язаних із продажем майна банкрута (ТОВ «СУА ВПК «Берег-фудс») з аукціону.

1

«До нас звернулося товариство з обмеженою відповідальністю «Фрут майстер фудс» зі скаргою, в якій заявляє про бездіяльність та протиправну поведінку державних органів і неможливості Товариством належним чином захистити свої порушені права, – такими словами розпочинають свій запит згадані депутати і додають: – Мова йде про національного виробника сокової та овочевої продукції в Берегівському районні та Закарпатської області в цілому, що намагається і так у скрутний економічний період у державі зберегти свої виробничі потужності та робочі місця.

Зокрема, товариство для розширення виробництва асортименту товарів, вирішило придбати в рамках справи про банкрутство цілісний майновий комплекс на аукціоні з продажу майна банкрута, що відбувся 17 лютого 2016 року.

Однак товариство з моменту звернення з заявою на участь в аукціоні зіштовхнулося з незаконною схемою відчуження майна банкрута заздалегідь визначеному учаснику, в якому задіяні ліквідатор, поліція Берегівського району, Господарський суд Закарпатської області та територіальні органи обласного управління юстиції.

По суті звернення є обґрунтовані підозри незаконної схеми збагачення суддів, ліквідатора, у чиї повноваження входить організація та проведення аукціону з продажем майна банкрута за найвищу ціну. Однак, діючи спільно вони незаконно добилися продажу майна за найнижчою ціною».

Тож, депутати від КМКС просять негайно звернутися в усі правоохоронні та контролюючі інстанції для надання належної оцінки діям усіх учасників, які задіяні в незаконному відчуженні майна банкрута та перевірки фактів корупційних дій Берегівської поліції, судді Закарпатського господарського суду, що веде справу по банкрутству та Закарпатського обласного управління юстиції по не проведенню належної перевірки незаконних дій ліквідатора.

Відтак дане депутатське звернення направлено прокуратурі Закарпатської області, управлінню Служби безпеки України в Закарпатській області, головному управлінню Національної поліції в Закарпатській області, господарському суду Закарпатської області, головному територіальному управлінню юстиції у Закарпатській області.

Про результати розгляду зазначеного запиту в місячний термін буде інформовано депутатів обласної ради та обласну раду.

Прес-служба Закарпатської облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини