251
22:07 13.042016

Закарпатці взяли участь у засіданні Ради туристичних міст та регіонів України

Політика 1892

У місті Одеса, в рамках туристичного  бізнес-форуму 12 квітня відбулося  засідання Ради туристичних міст і регіонів України.

12993535_747085302094174_8703101243462708439_n

Участь у вказаному заході від Закарпаття взяв начальник управління туризму та курортів облдержадміністрації, член Ради – Денис Ман.

У програмі засідання, зокрема, відбулося пленарне засідання ,,Стратегія розвитку індустрії туризму, гостинності та курортів Півдня України”. практичний семінар ,,Туристичний брендинг, регіонів, міст та дестинацій”. А також бізнес-семінари: ,,Зіркова категоризація засобів розміщення”; ,,Шопінг-туризм”; ,,Гастрономічний туризм” та  круглі столи: ,,Розвиток круїзного та яхтового туризму”; ,,Розвиток медичного туризму”;

 Крім український учасників участь у роботі Форуму взяли також і закордонні представники із Словаччини, Туречини, Греції, Болгарії, Польщі та інших країн.

 ,,Результатом роботи Ради туристичних мiст мав би стати спiльний вектор в туризмi на усiх рiвнях. Парламентськi слухання допомогли нам зорieнтуватися в майбутнiх тенденцiях роботи депутатiв, ми чiтко бачимо роботу професiйнiсть в роботi команди Iвана Лiптуги в департаменті туризму й бажання забезпечити реалiзацiю стратегiчних напрямкiв в туризмi, а задача областей – забезпечити такi ж темпи на мiсцях. Закарпаття продовжить реалiзацiю обласної програми. Збiльшення iнтересу туристiв до Закарпаття – найкраший лакмус та оцiнка нашоi спiльноi роботи”, – каже Денис Ман.

 До слова, 16 квітня у міському саду міста Одеса, на вулиці  Дерибасівській відбудеться Одеський туристичний фестиваль, участь у якому також візьме управління туризму та курортів облдержадміністрації Закарпатської ОДА спільно з суб’єктами туристичної діяльності.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах