3646
22:46 25.042017

У Перечині обиратимуть мера та депутатів

Політика 4092

30 квітня відбудуться вибори перечинського міського голови та депутатів Перечинської міської ОТГ. Участь у голосуванні візьмуть 9610 виборців, які проживають у місті Перечині, селах Ворочево, Зарічево, Сімер, Сімерки.

перечин-білий-дом3

На виборах змагатимуться 13 політичних партій. Вони висунули кандидатами в депутати 262 чоловік, серед яких є представники різних професій: педагоги, лікарі, бармени, підприємці, працівники державних органів влади та органів місцевого самоврядування, колишні й теперішні сільські голови, а також безробітні та пенсіонери. Територіальних округів створено 26. Отже, на один депутатський мандат – 10 претендентів. За крісло мера боротиметься четверо кандидатів. Про це «Карпатському об’єктиву» повідомила голова Перечинської міської виборчої комісії Ольга Гутич.

Редакція газети підготувала інформацію про кандидатів на посаду міського голови та перших кандидатів у списках партій.

Кандидати в мери:

  1. Ап’ярі Олексій Йосипович, 45 років. Народився 19 квітня 1972 р. в с. Малий Березний Великоберезнянського району. Закінчив Великоберезнянське СПТУ-33, Львівський державний інститут фізичної культури за спеціальністю «Педагог фізичного виховання». Працював техніком у Великоберезнянській школі-інтернаті, техніком і трактористом у колгоспі ім. Леніна, водієм, у 2009–2011 роках директором Лумшорського ДП ЛОК «Полонина» ЗАТ «Закарпаттурист». На сьогодні безробітний, проживає в Перечині. Одружений. Має сина та доньку. Безпартійний. На вибори йде самовисуванцем.
  2. Бугай Володимир Володимирович, 53 роки, сімерський сільський голова. Народився 8 грудня 1963 р. в с. Сімер Перечинського району. У Свалявському політехнічному технікумі здобув спеціальність «Машини та обладнання підприємств харчової промисловості». Після служби в армії працював електромонтером при РВ УМВС та навчався на заочному відділенні математичного факультету УжНУ. Десять років працював майстром Перечинського РЕМу. У 2010 та 2015 роках обраний сімерським сільським головою. Проживає в с. Сімер. Одружений. Має двох дорослих синів. Безпартійний. На вибори йде самовисуванням.
  3. Панін Владислав Степанович, 24 роки, підприємець. Народився 24 червня 1992 р. в Перечині. Навчався в Київському національному лінгвістичному університеті та УжНУ за спеціальністю «Правознавство». Із 17 років займається підприємницькою діяльністю. Член політичної партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість». Проживає в Перечині. Одружений.
  4. Погоріляк Іван Михайлович, 55 років, перечинський міський голова. Народився 30 березня 1962 р. в с. Оріховиця Ужгородського району в сім’ї робітників. У 1990-му закінчив Івано-Франківський технікум фізичної культури. У 2008 році закінчив Київський славістичний інститут та здобув кваліфікацію політолога-міжнародника. Трудову діяльність розпочав столяром на Перечинському лісохімкомбінаті після закінчення місцевої школи-інтернату. Після служби в армії з 1982 по 1995 рік працював столяром, автослюсарем, тренером з футболу та хокею на траві, інструктором з виробничої гімнастики й спорту. У 1995–2002 роках – приватний підприємець. З 2002 по 2007 рік працював на посадах перечинського селищного та міського голови. 2009 – 2013 рр. – начальник відділу зв’язків з громадськістю Перечинської райради і заступник голови Перечинської РДА. У жовтні 2015-го втретє обраний на посаду перечинського міського голови. Був депутатом Перечинської районної (1998–2002) та міської (2010–2015) рад. Одружений, має двох дорослих синів. На вибори йде самовисуванням.

Кандидати в депутати:

  1. Аграрна партія України – 11 кандидатів. Перший у списку – Ласкін Михайло Михайлович. Народився 12 квітня 1995 р. в с. Сімерки. Закінчив Мукачівський аграрний коледж та отримав професію «Ветеринарний фельдшер». З вересня 2015 р. працює за спеціальністю в Т.Реметівській ветеринарній лікарні. Член Аграрної партії України. Проживає в Сімерках.
  2. Політична партія ВО «Батьківщина» – 23 кандидати. Перший у списку – Опаленик Владислав Степанович. Народився 14 липня 1977 р. в с. Ворочево. В Ужгородському комерційному технікумі здобув спеціальність «Комерційна діяльність». З 2010- го працює адміністратором ресторану. Одружений, має доньку. Член ВО «Батьківщина». Проживає у с. Дубриничі.
  3. Партія «Відродження» – 27 кандидатів. Перший у списку – Кравець Віталій Володимирович. Народився 26 січня1975 р. в Ужгороді. Закінчив Український транспортний університет у Києві за спеціальністю «Інженер-механік». З 2011 р. начальник РБУ ДП «ПрикарпатЗахідтранс» у с. Дубриничі. Депутат Перечинської райради, член партії «Відродження». Одружений. Має двох дітей. Проживає в Перечині.
  4. Політична партія «Єдиний центр» – 27 кандидатів. Перший у списку – Гуранич Мирослава Іванівна. Народилася 10 вересня 1968 р. в с. Дубриничі. Закінчила Хустське медучилище та Закарпатський держуніверситет за спеціальністю «Правознавство». Працювала санітаркою, медсестрою, приватним підприємцем; секретарем та головою Перечинської міської ради (2007–2015). Нині депутат Перечинської міськради, член партії «ЄЦ», підприємець. Заміжня. Має двох синів. Проживає в Перечині.
  5. Радикальна партія Олега Ляшка – 27 кандидатів. Перший у списку – Іпполітов Тарас Васильович. Народився 13 травня 1974 р. в Перечині. Закінчив Київський національний торговельно-економічний університет і Київську державну академію водного транспорту. 13 років був підприємцем. З 2009-го заступник директора Тур’є-Реметівського психоневрологічного інтернату. Безпартійний. Одружений. Проживає в Перечині.
  6. Політична партія «Народний фронт» – 21 кандидат. Перший у списку – Микитюк Єгор Миколайович. Народився 9 грудня 1984 р. в м. Коростені на Житомирщині. Закінчив Київський християнський університет за спеціальністю «Теологія», Вищу політичну школу. Володіє англійською мовою. Працював регіональним менеджером та директором різних ТОВ. Член партії «Народний фронт». Одружений. Має дві доньки. Проживає в Ужгороді.
  7. Політична партія «Наш край» – 14 кандидатів. Перший у списку – Зизич Олександр Володимирович. Народився 31 травня 1989 р. в с. Сімер. Закінчив Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій. Працював електромонтером в Ужгородському РЕМ ПАТ «Закарпаттяобленерго». З 2012 р. – підприємець. Безпартійний. Розлучений. Має сина. Проживає в Перечині.
  8. Політична партія «Опозиційний блок» – 24 кандидати. Перший у списку – Гунка Федір Федорович. Народився 21 липня 1977 р. в Перечині. Освіта вища. Директор Перечинської ЗОШ І–ІІІ ступенів. Член політичної партії «Опозиційний блок». Одружений. Проживає в Перечині.
  9. Політична партія «Об’єднання «Самопоміч» – 13 кандидатів. Перший у списку – Гондорчин Роман Михайлович. Народився 30 березня 1988 р. в с. Зарічево. Закінчив факультет суспільних наук УжНУ. Працював торговим представником та менеджером ТОВ. Тепер підприємець. Неодружений. Безпартійний. Проживає в Перечині.
  10. Політична партія ВО «Свобода» – 5 кандидатів. Перший у списку – Долинич Віктор Юрійович. Народився 6 червня 1978 р. в Мукачеві. З 2008-го приватний підприємець, сфера діяльності – будівництво та будівельні матеріали. Член ВО «Свобода». Проживає в Ужгороді.
  11. Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 27 кандидатів. Перший у списку – Шинкарчук Ярослав Іванович. Народився 21 квітня 1955 р. в с. Вістря на Тернопільщині. Закінчив Кіровоградське льотно-штурманське училище і факультет радіоелектроніки Львівського політехнічного інституту. Протягом 1973–2005 рр. працював у Львівському об’єднаному авіазагоні УУЦА бортовим радистом, штурманом та ін. З 2008 р. генеральний директор ТОВ. Депутат Перечинської міськради, голова бюджетної комісії. Неодружений. Безпартійний. Проживає в Перечині.
  12. Політична партія «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» – 20 кандидатів. Перший у списку – Панін Владислав Степанович (інформація є в розділі про кандидатів у мери).
  13. Політична партія «Українське об’єднання патріотів – Укроп» – 23 кандидати. Перший у списку – Скрип Михайло Михайлович. Народився 25 листопада 1962 р. в Перечині. Закінчив фізичний факультет УжНУ. З 2013-го інженер з ОП, викладач Перечинського професійно-технічного ліцею. Член політичної партії «Укроп». Одружений. Має доньку. Проживає в Перечині.

Тетяна ГРИЦИЩУК

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах