4148
17:08 21.062017

Йосип Борто провів прийом громадян з особистих питань

Політика 1876

Сьогодні, 21 червня перший заступник голови облради Йосип Борто провів прийом громадян з особистих питань. Записалось до нього понад 10 осіб з Виноградівського, Іршавського, Ужгородського  районів та міста Ужгорода. В основному люди просили матеріальну допомогу на оздоровлення.

unnamedТак, пенсіонерка Євдокія Д. з Ужгорода  перенесла операцію з травми стегна. Сума витрат  за чеками складає понад 14 тисяч гривень. А пенсія невелика, то ж  покрити всі витрачені кошти не в змозі. Інша ужгородка Віта А.  клопотала про виділення матеріальної допомоги на оздоровлення своєї дитинки –інваліда І групи, якій необхідно пройти не один курс реабілітації у відповідних закладах. Віктор Г., що також з обласного центру, має виразку стравоходу і через хворобу не може працювати, а лікуватись мусить. Пенсіонер Давід М. страждає на онкологічне захворювання, оздоровлення якого коштує недешево.

Інвалід ІІ групи Петро С. із с.Сільце , що на Іршавщині втратив ліву руку, відповідно  заробити не годен, а ліки коштують дорого.

Інвалід ІІІ групи із с.Мала Копаня, Виноградівського району  Марина С. гостро потребує комбінованого лікування у зв’язку із онкологічним захворюванням. У жительки с.Вербовець цього ж району  Єви М. на утриманні 6 дітей, серед них – інвалід з дитинства.  Чоловік помер, то , казала жінка, допомоги чекати нема звідки.

unnamed (3)

Були заявники, які просили коштів для дороговартісного лікування. Йосип Борто роз’яснив їм механізм надання такої допомоги  та відповів на всі запитання.

З усіх звернень Йосип Йосипович дав чіткі вказівки для невідкладного їх вирішення, інформує Прес-служба облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах