504
15:26 30.042016

В Ужгороді обговорили питання комфорту для всіх хто перетинає державний кордон

Політика 1894

Сьогодні у відділі прикордонної служби «Ужгород» за одним столом зібралися представники Закарпатської ОДА, Державної прикордонної служби, Державної фіскальної служби, туристичних фірм, представники економічного розвитку і торгівлі та представник відділу експлуатації служби автономних доріг.

62111

Головна мета засідання – належно підготуватися до літнього туристичного сезону. Разом з тим вирішувалися питання щодо пришвидшення часу проведення контрольних операцій і зменшення часу очікування громадян на кордоні під час проходження прикордонних та митних формальностей.

Літній туристичний сезон вже не за горами тож в першу чергу з метою прискорення процедури проходження прикордонного контролю туристичними групами, представники прикордонної та митної служби радять туристичним операторам взяти до уваги можливості попереднього інформування про запланований перетин кордону.

Це можливо зробити, надіславши відповідні дані на електронні адреси, або зателефонувавши за відповідними номерами телефонів.

Чопський прикордонний загін „Малий Березний”: m_berezniy_avto@pvu.gov.ua „Ужгород”: uzgorod_avto@pvu.gov.ua „Чоп” (Тиса): tisa_avto@pvu.gov.ua

Номер телефону: +38 (050) 541-82-19

Мукачівський прикордонний загін ППр „Косино-авто”: kosine_avto@pvu.gov.ua ППр „Лужанка-авто”: luganka_avto@pvu.gov.ua ППр „Вилок-авто”: vilok_avto@pvu.gov.ua ППр „Дякове-авто”: dyakove_avto@pvu.gov.ua ППр „Дякове-зал.”: dyakove_zal@pvu.gov.ua ППр „Солотвино-авто”: solotvino_avto@pvu.gov.ua

Номер телефону: +38 (067) 312-19-80

Прес-служба Чопського прикордонного загону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах