6623
08:32 26.062018

Ужгородська делегація взяла участь у святкуванні Дня міста Міхаловце

Політика 2465

Майже впродовж двох десятиліть співпрацюють міста-побратими Ужгород та Міхаловце. Це відзначили на зустрічі керівництва муніципалітетів у рамках святкування Дня міста Міхаловце.

P4560058

Пріматор (мер) Міхаловце Вільям Загорчак привітав колег, наголосив на успішності останніх спільних із Ужгородом проектів у галузі туризму, які вдалося реалізувати за фінансової підтримки Європейського Союзу, відзначив, що добре знають, як ідуть справи, що і як робиться в Ужгороді. Вільям Загорчак розповів також, що в Міхаловце почала працювати нова сучасна лікарня, оновили зимовий стадіон із хокейним полем, зараз продовжують облаштовувати дорожні розв’язки з круговим рухом тощо.

Керівник ужгородської делегації, керуючий справами виконкому міськради Олена Макара передала вітання від міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, побажала миру і здоров’я кожній родині, подякувала за гостинний прийом і запросила на відзначення у вересні 1125-річчя Ужгорода.

На зустрічі була і делегація ще одного міста-побратима Міхаловце – чеського Вишкова під керівництвом 1-го віце-мера Бжетіслава Уснула. Словацькі, українські та чеські управлінці обговорили питання розбудови інфраструктури, особливості виборчого законодавства, співпраці міської влади з громадами міст.

Вільям Загорчак та Олена Макара намітили кроки для початку підготовки до відзначення наступного року 20-річчя підписання угоди про побратимство Ужгорода та Міхаловце.

Олена Михайлівна також залишила запис із привітанням із Днем міста у Книзі почесних гостей Міхаловце.

P4560009

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах