9020
12:20 1.072019

У Виноградові провели акцію проти підкупу виборців. ФОТО

Політика 2919

Гарного сонячного дня, в неділю, 30 червня, виноградівці провели акцію проти підкупу виборців. Декілька сотень людей у білих майках, із написами: «Зупинимо підкуп» та плакатами й надувними кульками пройшли центральною частиною міста, вигукуючи відповідні гасла, а також: «Слава Україні!» і «Героям Слава!».

Учасниками ходи були здебільшого молоді люди. Одна з них – Чука Каріна, котра розповіла, що представляє громадську організацію «Молодіжне товариство угорської культури Закарпаття», розповіла кореспонденту «Карпатського об’єктива»: «Для мене, як жительки Закарпаття, є дуже важливим майбутнє моєї країни. І важливим етапом нашого розвитку будуть вибори, котрі відбудуться 21 липня. Багато хто з кандидатів хоче здобути перемогу шляхом підкупу. І я сьогодні беру участь у цій акції, аби привернути увагу людей до цього ганебного явища. Щоб вони цього не допустили». За словами дівчини, молоді люди з її організації також планують всіляко поширювати інформацію про сьогоднішню акцію у соціальних мережах та закликати людей не продавати свій голос в жодному разі. Адже майбутнім не торгують!

Також організатори акції розповіли, що за результатами сьогоднішнього зібрання вони мають намір звернутися до правоохоронних органів із вимогою негайно вжити заходів для припинення підкупу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах