9581
17:56 21.102019

У Мукачеві пройшла зустріч екс-міністра фінансів Словаччини Івана Міклоша з діловими колами міста

Політика 3660

21 жовтня, у великому залі міської ради екс-міністр фінансів Словаччини, Голова Стратегічної групи радників при Кабінеті Міністрів України Іван Міклош обговорював з представниками ділових кіл, експертами, науковцями, економістами та представниками малого та середнього бізнесу, питання проведення економічних реформ в Україні та поділитися досвідом проведення реформ у Словаччині.

“Головною запорукою економічного розвитку,вважаю – впровадження реформ”, зазначив Іван Міклош. Екс-міністр наголосив на тому, що Україна має сьогодні велике”вікно можливостей”. А український план, який запроваджують державні діячі у Києві,вважає – хорошим та амбіційним.

Серед тих проблем,які заважають нашій країні повноцінно розвиватись, називає – корупцію. “Найбільше вона проявляється: в банківській системі, тарифах на газ, системі Прозоро, в деражавних установах та на таможні, у вигляді контрабанди”,- додає екс-міністр.

Тіньова економіка, яка процвітає Україні дуже шкодить державі. Іван Міклош зазначає: ” Хто робить по закону, не може конкурувати з тими, хто закон ігнорує”.

Чоловік поділився з усіма, як працюють державні діячі у Словацькій республіці, та як вдалося словакам стати повноцінною частиною європейського суспільства.

Щодо України, то Іван Міклош зазначив, що зміна іміджу країни, змінить і думку інвесторів про нашу державу. Що сприятиме позитивному інвестиційному розвитку та покращення економіки держави в цілому.

Під час зустрічі присутні задавали свої питання та цікавились особистим досвідом екс-міністра Словаччини.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах