13:28 22.122019

У Закарпатській області відбуваються вибори до 6 ОТГ

Політика 3014

Сьогодні, 22 грудня, у Закарпатті відбуваються вибори до ОТГ у шести районах Закарпаття: Ужгородському, Мукачівському, Берегівському, Іршавському, Великоберезнянському, Свалявському. Окрім цього, у Полянській ОТГ (Свалявський район) відбудуться довибори депутатів, у зв’язку з приєднанням до громади ще одного населеного пункту.

Усі виборчі дільниці відкрились без порушень.

Працівники поліції Закарпатської області спільно зі співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій забезпечують цілодобову охорону об’єктів.

Загалом на забезпечення публічної безпеки та законності сьогодні, 22 грудня, у день голосування, в регіоні задіяно близько 500 поліцейських.

Поліція працює у координації з іншими органами МВС. У районах розміщено резерви з числа підрозділів роти поліції особливого призначення, патрульної поліції та Національної гвардії.

Завдання правоохоронців – забезпечити безпеку громадян та законність під час виборів.

У разі виявлення порушень виборчого законодавства поліція звертається з проханням – негайно повідомляти на лінію “102” для оперативного реагування та вчасного вирішення питання, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах