ko.net.ua

Хустський міський голова відреагував на фейкове звернення від імені депутатів, поширене в Інтернеті. ФОТО

Уже більше тижня в на окремих Інтернет-ресурсах шириться звернення від імені депутатів Хустської міської ради до Верховної Ради та Президента ніби то з вимогою змін до Конституції, з наріканнями на те, що голів ОДА, РДА та суддів призначає глава держави та також із пропозицією змін у питанні децентралізації.

Тож під час позачергового V засідання ІV сесії Хустської міської ради Володимир Кащук зачитав народним обранцям текст неіснуючого рішення, за яке вони буцімто проголосували і прокоментував ситуацію.

–Офіційно заявляю, що ні я, ні депутати за подібне рішення не голосували, у нього немає навіть номера. Нашим завданням є робити все можливе задля блага краян, а не займатися популізмом. Не знаю, кому це вигідно, адже наразі виборів немає, однак хай автори такого «звернення» несуть за нього відповідальність перед Богом. А ми будемо й далі ремонтувати вулиці, замінювати водогони, каналізаційні мережі, реконструювати школи та дитсадки, – заявив пан Володимир.

Крім того, під час засідання «слуги народу» міста над Тисою розглянули 26 питань, серед яких і прийняли рішення, пов’язані із врегулюванням земельних відносин, і передали техніку ліквідованого ЖЕК – 2 на баланс іншої фірми, і надали матеріальну дорогу найбільш нужденним містянам.

Однак метою зібрання було внесення змін до бюджету і звіт начальника міського фінансового управління Марини Глеби. Тож депутати одним пакетом проголосували за всі бюджетні рішення, виділивши кошти на ремонт вулиць та оздоровлення дітей.

Марина АЛДОН