ko.net.ua

У Берегові відбулося чергове засідання міськради

Відбулося перше засідання 13-ї сесії Берегівської міської ради VIII скликання. Найбільш вагомим стратегічним проєктом рішення, який підтримали депутати – це бюджет громади на 2022 рік.

Загалом по доходах та видатках бюджет становитиме більше 412 млн 831 тис грн. Сума складається з двох частин: загальний фонд та спеціальний фонд. Доходи загального фонду (використовуються на благоустрій, поточний ремонт, фінансування шкіл, садочків, соціальний захист, тощо) прогнозуються у сумі 403 млн 466 тис грн. Доходи спеціального фонду на 2022 рік обраховано в сумі більше 9 млн 364 тис грн, у тому числі до бюджету розвитку (фінансуються капітальні ремонти, будівництва, закупівля обладнання, тощо) – 2 млн 750 тис грн. При цьому видатки бюджету розвитку заплановано на рівні 14 млн 788 тис грн. Видатки по загальному фонду проектуються у сумі 391 млн 478 тис грн.

Крім цього під час сесії підтримано програми розвитку туристичної галузі нашої громади, економічного й соціального розвитку, розвитку малого та середнього підприємництва нашої ТГ. Також перед присутніми у залі про річну роботу звітував поліцейський офіцер громади Володимир Якимчук. Зокрема, за інформацією поліцейського, за цей час було отримано 276 заяв громадян, складено 152 різні протоколи. Оперативності у роботі правоохоронців, як зазначив офіцер громади, додає мережа із 100 камер відеоспостереження КП “Берегвідео”.

Про це інформує Берегівський міський голова Золтан Бабяк.