ko.net.ua

У Виноградові відбулось планове засідання виконавчого комітету міськради

Учора, 29 березня 2022 р., у Виноградівській міській раді відбулось планове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено біля 40 питань порядку денного.

У ході засідання члени виконавчого комітету проголосували за ряд питань та прийняли рішення щодо проведення у квітні ц.р. місячника санітарної очистки, благоустрою та озеленення населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади; надано дозвіл мешканцям багатоквартирного будинку №34 по вул. Комунальній у м.Виноградів щодо облаштування майданчика для встановлення двох контейнерів для збору твердих побутових відходів; затверджено ряд проєктів детальних планів території; затверджено фінансовий план Виноградівського виробничого управління житлово-комунального господарства; внесено зміни до рішення міської ради від 23.12.2021 р. № 721«Про бюджет Виноградівської міської територіальної громади на 2022 рік» (зі змінами від 16.02.2022 № 731) та ряд рішень спрямованих на захист прав та інтересів дітей.

Також на сьогоднішньому засіданні затверджено ряд Програм, в тому числі Програму забезпечення перебування внутрішньо переміщених осіб на території Виноградівської міської територіальної громади; Програму створення та накопичення місцевого матеріального резерву для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та військового характеру на території Виноградівської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Членами виконавчого комітету одноголосно підтримано рішення щодо порядку проведення засідань виконавчого комітету міської ради в період воєнного стану та уповноваження старост старостинських округів на здійснення обліку і надання довідок внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє Виноградівська міська рада.