14114
08:30 5.122022

Голова Закарпатської ОВА завершив нараду з представниками ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Політика 12402

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів нараду разом з головою РВА, територіальних громад, представниками Нацполу, Служби безпеки та іншими.

Щойно завершив нараду з представниками ⚡️ПрАТ «Закарпаттяобленерго». До наради долучилися голови РВА, територіальних громад, представники Нацполу, Служби безпеки та інші. ☝?Є питання щодо роботи обленерго: незрозумілі графіки вимкнень, відсутність роботи з відключення абонентів у ручному режимі, через що одних людей вимикають системно, а інших взагалі не вимикають, немає ініціативи та реальних пропозицій щодо виходу з кризових ситуацій тощо. З графіком, який сформувало ПрАТ «Закарпаттяобленерго», на сайті компанії надзвичайно складно розібратися навіть досвідченому користувачеві інтернетом. Що вже казати про людей, які не мають смартфона чи комп’ютера. Не зрозуміло, для кого і для чого це робиться. Цю роботу треба оперативно оптимізувати. Разом з головами ТГ вирішили організувати взаємодію шляхом чіткої фіксації погодинного відключення самими громадами і повідомлення про перевищення часу обмежень, встановлених графіком. Очільники РВА будуть контролювати цей процес і надаватимуть аналітику на регіональний рівень. Усі люди готові до відключень, економії тощо. Але кожен має право знати, коли буде включення, щоб розпланувати своє життя та життя своєї родини. Щодо бізнесу – усім потрібно оперативно закупити генератори. Всі повинні бути в рівних умовах і готуватися до важких часів. Палива в області буде достатньо. Це питання на контролі. Стосовно святкової ілюмінації – всі громади підтримали заборону і самостійно обмежують її використання. Голови ТГ висловили позицію, що потрібно активізувати роботу з пошуку інвесторів для створення станцій генерації альтернативних джерел енергії. Зараз це єдиний ефективний шлях забезпечити громади електрикою попри ракетні атаки росії. Відсьогодні роботу ПрАТ «Закарпаттяобленерго» починаємо координувати у посиленому режимі та допомагати колегам ефективніше виконувати свої обов’язки. Потрібно трохи часу, щоб врегулювати всі питання, тому прошу краян з розумінням поставитися до цього. Не забуваємо, що це росія винна у тому, що немає світла, а не українські енергетичні компанії. І соціальна напруга та внутрішня дестабілізація в країні, спричинена енергетичною кризою, – це сценарій саме росії, на який вона розраховує. Будьмо розумні та прагматичні. Не дамо шансів ворогу!

Опубліковано Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА Неділя, 4 грудня 2022 р.

Є питання щодо роботи обленерго: незрозумілі графіки вимкнень, відсутність роботи з відключення абонентів у ручному режимі, через що одних людей вимикають системно, а інших взагалі не вимикають, немає ініціативи та реальних пропозицій щодо виходу з кризових ситуацій тощо.

З графіком, який сформувало ПрАТ «Закарпаттяобленерго», на сайті компанії надзвичайно складно розібратися навіть досвідченому користувачеві інтернетом. Що вже казати про людей, які не мають смартфона чи комп’ютера. Не зрозуміло, для кого і для чого це робиться. Цю роботу треба оперативно оптимізувати.

Разом з головами ТГ вирішили організувати взаємодію шляхом чіткої фіксації погодинного відключення самими громадами і повідомлення про перевищення часу обмежень, встановлених графіком. Очільники РВА будуть контролювати цей процес і надаватимуть аналітику на регіональний рівень.

Усі люди готові до відключень, економії тощо. Але кожен має право знати, коли буде включення, щоб розпланувати своє життя та життя своєї родини.

Щодо бізнесу – усім потрібно оперативно закупити генератори. Всі повинні бути в рівних умовах і готуватися до важких часів. Палива в області буде достатньо. Це питання на контролі.

Стосовно святкової ілюмінації – всі громади підтримали заборону і самостійно обмежують її використання.

Голови ТГ висловили позицію, що потрібно активізувати роботу з пошуку інвесторів для створення станцій генерації альтернативних джерел енергії. Зараз це єдиний ефективний шлях забезпечити громади електрикою попри ракетні атаки росії.

Відсьогодні роботу ПрАТ «Закарпаттяобленерго» починаємо координувати у посиленому режимі та допомагати колегам ефективніше виконувати свої обов’язки.

Потрібно трохи часу, щоб врегулювати всі питання, тому прошу краян з розумінням поставитися до цього.

Не забуваємо, що це росія винна у тому, що немає світла, а не українські енергетичні компанії. І соціальна напруга та внутрішня дестабілізація в країні, спричинена енергетичною кризою, – це сценарій саме росії, на який вона розраховує.

Будьмо розумні та прагматичні. Не дамо шансів ворогу!

Про це інформує Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах