15110
12:55 21.082023

Закарпаття відвідала делегація об'єднання австрійських профспілок та трудової палати землі Бургенланд

Політика 4082

У Закарпатті перебувала делегація Об’єднання австрійських профспілок та Трудової палати землі Бургенланд. Її супроводжували Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий та голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.

В обласній військовій адміністрації відбулася зустріч австрійської делегації та керівників профспілок з головою ОВА Віктором Микитою.

Гості з Австрії також відвідали облпрофраду і зустрілися з профспілковим активом області. На основних напрямках роботи та завданнях профспілок щодо відстоювання трудових прав та соціально-економічних інтересів спілчан зупинилися Голова ФПУ Григорій Осовий, Президент Трудової палати землі Бургенланд Герхард Міхаліч і голова регіонального відділення Об’єднання австрійських профспілок землі Бургенланд, віце-президент Трудової палати Еріх Мауерсікс.

Відбувся обмін досвідом представників профспілок України і Австрії.

Австрійська делегація відвідала профспілковий санаторій «Карпати» в Мукачівському районі. Її керівники вручили гуманітарну допомогу дітям з постраждалих районів Донецької області, які нині оздоровлюються в санаторії. Гості здійснили екскурсії по місту Мукачеве та Ужгороду.

Про це повідомляє Сергій Баранчиков, пресцентр Закарпатської облпрофради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах