ko.net.ua

Закарпаття відвідала делегація об'єднання австрійських профспілок та трудової палати землі Бургенланд

У Закарпатті перебувала делегація Об’єднання австрійських профспілок та Трудової палати землі Бургенланд. Її супроводжували Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий та голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.

В обласній військовій адміністрації відбулася зустріч австрійської делегації та керівників профспілок з головою ОВА Віктором Микитою.

Гості з Австрії також відвідали облпрофраду і зустрілися з профспілковим активом області. На основних напрямках роботи та завданнях профспілок щодо відстоювання трудових прав та соціально-економічних інтересів спілчан зупинилися Голова ФПУ Григорій Осовий, Президент Трудової палати землі Бургенланд Герхард Міхаліч і голова регіонального відділення Об’єднання австрійських профспілок землі Бургенланд, віце-президент Трудової палати Еріх Мауерсікс.

Відбувся обмін досвідом представників профспілок України і Австрії.

Австрійська делегація відвідала профспілковий санаторій «Карпати» в Мукачівському районі. Її керівники вручили гуманітарну допомогу дітям з постраждалих районів Донецької області, які нині оздоровлюються в санаторії. Гості здійснили екскурсії по місту Мукачеве та Ужгороду.

Про це повідомляє Сергій Баранчиков, пресцентр Закарпатської облпрофради.