15194
17:15 14.092023

Відбулося чергове засідання сесії Дубівської селищної ради

Політика 3389

Сьогодні, 14 вересня, відбулося засідання 25 сесії восьмого скликання Дубівської селищної ради Закарпатської області під головуванням селищного голови Дениса Каганця. У залі зареєструвалися 17 депутатів з 26.

Після ознайомлення з порядком денним депутати обрали секретарем для ведення протоколу Нелю Ребар. Затим ухвалили рішення щодо заміщення депутата Дубівської селищної ради та визнали обраним депутатом Василя Кубинця (політична партія «Рідне Закарпаття»).

Внесли зміни до бюджету селищної ради, зокрема, збільшили дохідну частину шляхом отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, затвердженого наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 05 липня 2023 р. № 570.

А також обранці затвердили Програму соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2023-2024 роки. Внесли зміни до рішень «Про припинення діяльності Дубівського ВУЖКГ шляхом ліквідації» та «Про припинення діяльності КП Дубівське підприємство по водопостачанню шляхом ліквідації», змінивши членів ліквідаційної комісії.

Ухвалили ряд рішень щодо земельних питань та перейшли до «Різного», де на розгляд депутатів було винесено ще три питання.

Тож обранці затвердили кошторис проєкту «Капітальний ремонт з впровадженням заходів енергоефективності будівлі Дубівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №2 Дубівської селищної ради по вул. Подольського Д, буд. 7, смт Дубове, Тячівського району, закарпатської області».

Ухвалюючи рішення про організацію харчування учнів навчальних закладів громади, затвердили вартість харчування та плати для батьків у тих же розмірах, що і у 2022-2023 навчальному році. Крім того, розширили перелік категорій учнів та дошкільнят, які харчуються у закладах безкоштовно, додавши дітей з особливими освітніми потребами.

Наприкінці засідання узгодили розподіл вулиць між депутатами.

Про це повідомляє Дубівська територіальна громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини