15200
10:44 15.092023

У Перечині відбулося чергове засідання міської ради

Політика 4127

Вчора, 14 вересня 2023 року відбулося 2 пленарне засідання 29 сесії Перечинської міської ради VIII скликання. Міський голова Іван Погоріляк оголосив хвилину мовчання, якою присутні вшанували пам’ять про полеглих Героїв України та мирних жителів.

Роботу чергової сесії Перечинської міської ради розпочали з обговорення звернення до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука та народних депутатів України щодо недопущення прийняття законопроєкту 10037 «Про внесення змін до розділу VI Бюджетного кодексу України щодо забезпечення підтримки обороноздатності держави та розвитку оборонно-промислового комплексу України».

Депутати Перечинської міської ради на сесії проголосували за надання згоди на прийняття цілісного майнового комплексу будівель та споруд Перечинської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради в комунальну власність Перечинської міської ради.

На засіданні затвердили 2 нові програми, зокрема «Програму інформатизації «Цифрова Перечинська громада» на 2023-2025 роки та Програму «Поховання окремих категорій громадян на території Перечинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

Значна частина у переліку порядку денного сесії відведена земельним питанням, зокрема щодо затвердження землевпорядної документації, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, про надання земельних ділянок в оренду та багато інших.

Про це повідомляє Перечинська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах