1678
20:33 9.092016

Керівник Мукачівського району відзвітував рік своєї роботи

Політика 2183

Сьогодні у Чинадіївському будинку культури відбулась зустріч голови Мукачівської районної державної адміністрації Гайдая Сергія Володимировича із громадою, головами сільських та селищних рад, а також журналістами.

img_7971

Понад годину Сергій Володимирович розповідав про свої успіхи, плани та невдачі на посаді керівника району. Відтак свій виступ голова райдержадміністрації почав із подяки колективу, який допомагає робити зміни у Мукачівському районі лише на краще.

До перегляду учасникам заходу була підготовлена фотопрезентація, у якій коротко розповідалося про виконані плани за час перебування Сергія Гайдая на посаді. Зокрема, вони стосувалися стану доріг, медицини, соціального захисту та розвитку туризму в краї.

Про будівництво

Так, під час зустрічі він зауважив, що головним із своїх завдань ставив залучення інвесторів в економіку краю. Відтак, розповів й про те, що іноземні інвестори висловили готовність щодо будівництва сміттєпереробного заводу на території села Пістрялово. Крім того, ведуться перемовини з іноземними інвесторами про будівництво деревообробного заводу.

Про дороги

Також Сергій Володимирович розповів й про наболілі питання, а саме стан доріг в районі. Він зауважив, що за кошти держбюджету проводиться ремонт дороги «Кольчино-Лісарня-Пузняківці», а загалом у 2016 році із Державного фонду регіонального розвитку профінансовано 4 проекти Мукачівського району. Загальна сума яких становить 139 955, 118 тисяч гривень.

Про роботу з учасниками АТО

Розмовляли й про роботу з військовослужбовцями – учасниками АТО. Зауважимо, що цього року було додатково введено посаду радника з питань АТО. Таким чином Управлінням соціального захисту населення Мукачівської РДА профінансовано придбання житла для родини загиблого військовослужбовця та трьох військових – учасників АТО, які внаслідок важких поранень отримали першу та другу групу інвалідності , а придбання

житла ( три квартири та один будинок) було здійснено за рахунок коштів з державного бюджету.

Про наслідки негоди

Під час зустрічі розмовляли і про негоду, а саме град, який наробив чимало лиха у Мукачівському районі, а саме у селі Горонда. Там було пошкоджено школу, на яку згодом було виділено 2 млн.грн, відтак навчальний заклад згодом було відновлено.

Нагадаємо, що Сергій Володимирович Гайдай народився 6 листопада 1975 року у м. Сєвєродонецьк, Луганської області. У 2014 році закінчив Хмельницький економічний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит» і здобув кваліфікацію економіста.

Іванна Бондарук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах