2038
18:59 21.102016

Михайло Рівіс разом зі своїми колегами з Прикарпатської та Полтавської облрад висадили Алею солідарності

Політика 2094

У п’ятницю, 21 жовтня, на запрошення голови Івано-Франківської облради Олександра Сича очільник Закарпатської облради Михайло Рівіс бере участь у роботі  виїзного пленарного засідання 10-ї сесії Івано-Франківської облради, яка відбувається у селищі Вигода Долинського району.

1

Участь у заході також взяли голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук та голова Полтавської облради Олександр Біленький.  У ході засідання сесії розглядатиметься важливе питання – використання лісових ресурсів на території Івано-Франківщини. Тож, прикарпатські колеги-депутати для початку запропонували Михайлу Рівісу відвідати  Вигодський лісгосп. Відтак вони побували у Центрі відновлення лісу, де їм наглядно продемонстрували  як вирощують саджанці, як лісники борються з лісовими шкідниками та як чіпують зрізану деревину. Також Михайло Михайлович завітав  до Центру спадщини Вигодської вузькоколійки. Опісля всі разом висадили 25 саджанців ялівцю на Алею солідарності.

Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс та голова Полтавської облради Олександр Біленький  завітали, щоб налагодити контакти між регіонами, розповів тамтешнім журналістам голова Івано-Франківської облради Олександр Сич. – Ми підписали меморандум про співпрацю. Сьогодні спільно посадили символічну алею Соборності. І додав:

– Наші області на перший погляд різні, але насправді мають ті ж проблеми. Тож солідарність та дружба між нашими областями дасть змогу спільно напрацювати вирішення тих чи інших проблем на різних рівнях.

Михайло Рівіс наголосив, що часто йдеться про співпрацю з сусідніми державами, але мало – про співпрацю між областями. А ця співпраця не менш важлива, адже дає можливість спільно напрацювати багато питань.

Прес-служба Закарпатської облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах