ko.net.ua

Заступник голови Закарпатської ОДА зустрівся керівником відділення моніторингової місії ОБСЄ

Заступник голови обласної ради Петро Грицик зустрівся з керівником Івано-Франківського відділення Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Хатуною Мургулією та спостерігачем СММ ОБСЄ Дорін Фазлі, які в робочій поїздці перебувають на Закарпатті.

У ході розмови Петро Васильович розповів про соціально-економічну ситуацію в області, про пріоритети її розвитку, мирне, дружнє, толерантне співіснування всіх націй і народностей, які населяють наш край, а також про перспективи створення територій спроможних громад Закарпатської області за взірцем сусідніх європейських країн, зокрема близької нам братньої Польщі, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатської облради.

Він також подякував за увагу до нашого краю. «Ми розуміємо, що ваша місія покликана сприяти становленню миру, стабільності та безпеки в державах і її особлива увага прикута нині до подій на Сході України, – наголосив П.Грицик і додав: – Дай, Боже, аби якомога скоріше ця місія завершила свою роботу і такий бажаний мир настав у нашій Україні».