19:08 3.052017

Володимир Колесніков призначений заступником голови ОДА в порядку переведення із Закарпатської митниці ДФС

Політика 1237

Оскільки поширена раніше прес-службою Закарпатською облдержадміністрації інформація про призначення Володимира Колеснікова на посаду заступника голови ОДА викликала кривотлумачення в деяких засобах масової інформації, надаємо скан-копію наказу Державної фіскальної служби України про звільнення Колеснікова В.І. В наказі чітко вказано:

«Звільнити 25 квітня 2017 року Колеснікова Володимира Івановича з посади начальника Закарпатської митниці ДФС в порядку переведення до Закарпатської обласної державної адміністрації, пункт 5 статті 36 КЗпП України.

Як уже повідомлялося, Міжрегіональне управління Національної державної служби у Львівській та Закарпатській областях Національного агентства України з питань державної служби провело конкурс на заміщення вакантної посади заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Переможцем конкурсу став Володимир Колесніков, котрий до цього часу очолював Закарпатську митницю Державної фіскальної служби України. На підставі результатів конкурсу, згідно із Законом України «Про державну службу», Геннадій Москаль підписав розпорядження про призначення Володимира Колеснікова заступником голови Закарпатської облдержадміністрації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах