4263
19:05 7.072017

Реалізація регіональної Програми дасть змогу впровадити механізм електронного урядування в роботу органів виконавчої влади з громадськістю

Політика 1691

А тому з ініціативи голови ОДА депутатам облради пропонуються зміни до «Програми діяльності державної установи Закарпатський обласний контактний центр на 2017 – 2019 роки», які стосуються розділу «Фінансове забезпечення реалізації Програми». У новій редакції фінансування збільшується майже на 500 тис.грн.

elektronne_uryaduvannyaМова про удосконалення роботи із зверненнями громадян, підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців, органів місцевого самоврядування шляхом забезпечення оперативного реагування на потреби заявників.

Основні заходи Програми – впровадження єдиних стандартів роботи з громадськістю в діяльність контактних центрів, а також телефонних «гарячих ліній», довідкових телефонних служб органів виконавчої влади, забезпечення здійснення контролю за їх дотриманням; налагодження проведення контактними центрами, а також телефонними «гарячими лініями», довідковими телефонними службами органів виконавчої влади роботи з роз’яснення пріоритетних питань державної політики; моніторингу та аналізу громадської думки спільно з органами виконавчої влади; розроблення програмного забезпечення обласного контактного центру для ведення автоматизованої бази даних про звернення, що складається із сервісів.

Забезпечення реалізації Програми здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету. Так, для виконання заходів Програми необхідно коштів у сумі 2892,0 тис. гривень у тому числі на: 2017 рік – 716,3 тис. грн., 2018 рік –993,6 тис. грн., 2019 рік – 1182,1 тис. гривень.

Реалізація Програми дасть змогу впровадити механізм електронного урядування в роботу органів виконавчої влади з громадськістю;забезпечити оперативність реагування на проблемні питання, порушені у зверненнях представників громадськості;підвищити ефективність державного управління, якість підготовки та прийняття рішень щодо найважливіших питань державного і суспільного життя з урахуванням думки громадськості;створити додатковий механізм інформування громадськості з питань державної політики; забезпечити комплексне вирішення проблемних питань, з якими громадяни звертаються до органів виконавчої влади; підвищити рівень довіри громадян до органів виконавчої влади.

Прес-служба Закарпатської облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини