4727
18:57 21.092017

Ужгород відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Норвегії в Україні

Політика 1644

Уле Тер’є Хорпестад у вересні минулого року приступив до виконання дипломатичної місії в Україні і продовжує знайомитися з регіонами. Побував, зокрема, у Львові, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську, зараз приїхав до обласного центру Закарпаття.

6

Під час зустрічі обговорили, чим живе Ужгород, як втілюється в життя реформа децентралізації, як працює бізнес, зупинилися і на можливостях співробітництва.

5

Богдан Андріїв розповів поважному гостю про економічний та культурний потенціал нашого міста, які підприємства працюють, про співпрацю в рамках міжнародних проектів, а також із містами-побратимами. Зокрема, кілька проектів в Ужгороді реалізовано і в рамках Норвезького фінансового механізму, один з останніх – встановлення електронного інформаційного табло на площі Поштовій та 10 туристичних вказівників.

Уле Тер’є Хорпестад розповів, що Норвегія розгорнула широку програму підтримки України, сприяла і буде сприяти інтеграції української економіки в європейську спільноту. Відзначив, що йому дуже сподобався Ужгород. “Надзвичайно цікаве місто, з великою радістю приймаю Ваше запрошення на святкування Дня Ужгорода”, – сказав пан Посол міському голові.

У рамках програми візиту Надзвичайний і Повноважний Посол Норвегії в Україні також зустрівся із представниками громадських організацій Ужгорода, які брали участь у реалізації спільних грантових проектів у рамках Норвезького фінансового механізму та співфінансування словацького уряду, інформує Міська рада.

11

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах